N3 - Norefjellrennet 20. februar

Postet av Krødsherad IL den 28. Jan 2016


Norefjellrennet er et arrangement for alle, hvor både eliteløpere og mosjonister kan delta. Tidligere har det kommet flere tilbakemeldinger på at det har vært litt for tøff løype opp i høyfjellet, og dette er i år gjort noe med. Hovedløypa blir på samme lengde som før (40 km), men vil nå ikke gå opp i høyfjellet. 22 km løypa er som tidligere, det samme med familietrimløypa på 5 km og Barnas N3. Det er viktig at mosjonister, hyttefolk og vennegjenger føler seg hjemme på arrangementet. Man kan delta i trimklasser hvor man går uten tidtaking.

Quality Spa & Resort Norefjell er arena for start og mål til rennet, og har også en rekke fasiliteter og tilbud for både deltakere og tilskuere. Det er god stemning på arenaen med sitteplasser, speaker og servering.

N3-Norefjellrennet er arrangementet der du kan inkludere konkurranse og seeding til birken i vinterferien (1. helg i uke 8) på fjellet. Bruk søndagen i alpinbakken, langrennsløypene, klatreveggen eller ta en avslappende dag spa. Perfekt for både familie, vennegjenger og bedrifter. Meld dere på på www.n-3.no.

Om du ønsker deg en real utfordring melder du deg på N3-Norefjelltrippelen. Her inngår lang løype på alle våre tre arrangementer; N3-Norefjellrennet, N3-Norefjellrittet og N3-Norefjellmarsjen/løpet.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.