Kjøp din andel i kunstgressbanen i Krødsherad

Postet av Krødsherad IL den 25. Okt 2016

Det er utrolig gøy å se den store interessen for fotball i Krødsherad. Men den store aktiviteten gjør også at kapasiteten på Noresund stadion til tider er sprengt.

Det er derfor svært gledelig at det bygging av kunstgressbane er i full gang, og forventes ferdig i løpet av året. Banen er 40 x 60 meter og kan benyttes som 1 stk. 7-bane, 2 stk. 5- baner, evt. 5 stk. 3-baner.

Banen har muligheter for flomlys om kveldene, og gresset tåler bruk av vanlige sko slik at skole og barnehage kan benytte den på dagtid og fotballgruppa på kveldstid og helger.


Store deler av prosjektet blir finansiert gjennom kommune samt ved hjelp av spillemidler. Den siste delen av finansiering må skje gjennom idrettslaget.

Du og din familie får derfor muligheten til å støtte dette flotte tiltaket ved å kjøpe en eller flere andeler i banen.

Hver andel koster kroner 500,-.

Beløpet for ønskede antall andeler overføres til kontonummer: 2372 60 10943.

Frist for kjøp av andeler i banen er 5. desember 2016.


Vi håper virkelig du/dere kan være med på å støtte et godt tiltak for unge i Krødsherad!Krødsherad IL Fotballgruppa
Motivasjonskveld 14.10

Postet av Krødsherad IL den 15. Okt 2016

Fredag 14. oktober hadde vi en flott kveld på Nordre Bjøre med inspirerende foredrag av Marius Arnesen om "Vi-kulturen" og god mat fra AM vilt og catering. Rundt 70 stk var tilstede. Takk for oppmøtet, og en trivelig høstkveld!


J10 sin første høstkamp

Postet av Krødsherad IL den 29. Aug 2016

Krødsherads jenter 10 år, før sin første høstkamp 25. august mot Geithus. Endte uavgjort 4 - 4. Vi gleder oss til fortsettelsen, jenter! Dere er en flott gjeng :)

N3 - Norefjellrennet 20. februar

Postet av Krødsherad IL den 28. Jan 2016


Norefjellrennet er et arrangement for alle, hvor både eliteløpere og mosjonister kan delta. Tidligere har det kommet flere tilbakemeldinger på at det har vært litt for tøff løype opp i høyfjellet, og dette er i år gjort noe med. Hovedløypa blir på samme lengde som før (40 km), men vil nå ikke gå opp i høyfjellet. 22 km løypa er som tidligere, det samme med familietrimløypa på 5 km og Barnas N3. Det er viktig at mosjonister, hyttefolk og vennegjenger føler seg hjemme på arrangementet. Man kan delta i trimklasser hvor man går uten tidtaking.

Quality Spa & Resort Norefjell er arena for start og mål til rennet, og har også en rekke fasiliteter og tilbud for både deltakere og tilskuere. Det er god stemning på arenaen med sitteplasser, speaker og servering.

N3-Norefjellrennet er arrangementet der du kan inkludere konkurranse og seeding til birken i vinterferien (1. helg i uke 8) på fjellet. Bruk søndagen i alpinbakken, langrennsløypene, klatreveggen eller ta en avslappende dag spa. Perfekt for både familie, vennegjenger og bedrifter. Meld dere på på www.n-3.no.

Om du ønsker deg en real utfordring melder du deg på N3-Norefjelltrippelen. Her inngår lang løype på alle våre tre arrangementer; N3-Norefjellrennet, N3-Norefjellrittet og N3-Norefjellmarsjen/løpet.